Dobbelt VPN og hvordan man opretter en VPN-kæde |


Hvad er dobbelt VPN-forbindelse?

Mens navnet muligvis indebærer, at du bruger 2 VPN'er på samme tid, er det normalt ikke tilfældet - medmindre du opretter en dobbelt VPN-forbindelse med to forskellige VPN-udbydere. Normalt er en dobbelt VPN-forbindelse, når du bruger to VPN-servere på samme tid.

Hvordan fungerer en dobbelt VPN?

Grundlæggende, i stedet for bare at have din trafik og online data sikret en gang af en VPN-server, vil de blive sikret to gange af to VPN-servere.

Mange mennesker synes at tro, at en dobbelt VPN-forbindelse betyder, at de i stedet for AES-256-kryptering for eksempel er beskyttet af AES-512-kryptering. Selvom det ikke er helt korrekt, er det ikke for langt fra sandheden.

I stedet for at det samme krypteringsniveau fordobles alene, tilføjes et andet krypteringsniveau til det. Normalt vil din onlinetrafik nå op på nettet efter at have passeret VPN-serveren.

Med en dobbelt VPN-forbindelse passerer din trafik gennem en VPN-server og omdirigeres derefter via en anden VPN-server, og først derefter kommer dine forbindelsesanmodninger til Internettet.

For at få en bedre idé om, hvordan en dobbelt VPN fungerer, er her en enkel oversigt over forbindelsesprocessen:

Dobbelt VPN

Så generelt er din online trafik krypteret, dekrypteret, genkrypteret og dekrypteret endnu en gang, før den når ud på verdensomspændende web. Derefter gennemgår den den samme proces, før de data, du anmodede om, når din enhed.

Med en dobbelt VPN-forbindelse bliver din rigtige IP-adresse også maskeret to gange i stedet for kun én gang, da den bliver skjult bag to serveradresser.

Kan du bruge flere VPN'er på samme tid?

Ja, du er faktisk ikke begrænset til kun to samtidige VPN-forbindelser. Du kan have flere VPN-forbindelser på samme tid. Når du gør det, kaldes det dog ikke længere en dobbelt VPN-forbindelse, men VPN-kæde, VPN-kaskading eller en multihop VPN (da trafikken hopes via flere servere).

VPN-kæde

Så i stedet for at få din trafik gennem to VPN-servere, kan du få den til at passere gennem tre eller fire servere, f.eks. Hver server tilbyder et ekstra lag kryptering og tilføjer en anden IP-adresse i mixen, hvilket yderligere sikrer din online identitet.

Fordelene ved dobbelt VPN-forbindelse

De fleste af de fordele, du skal vide om, involverer at få en højere grad af internetsikkerhed og privatliv.

Alt i alt er her de specifikke fordele ved at bruge en dobbelt VPN-forbindelse:

  • Den anden VPN-server, du opretter forbindelse til, ved ikke, hvad du rigtig IP-adresse er, da den kun vil se den første VPN-server adresse.
  • Din online trafik og data er krypteret to gange (eller mere, hvis du opretter en VPN-kæde med mange humle).
  • Forbindelserne mellem servere kan skiftes mellem TCP og UDP, hvilket giver dig et lidt bedre niveau af online sikkerhed.
  • En dobbelt VPN-forbindelse reducerer risikoen for, at du udsættes for et trafikkorrelationsangreb (en korrelation mellem den indgående og udgående trafik på en VPN-server). Skønt det er vigtigt at nævne, at et sådant angreb meget usandsynligt vil ske for dig som VPN-bruger. Stadig er dette en fordele ved at bruge en dobbelt VPN-forbindelse.

Hvis du beslutter at oprette en multihop VPN-forbindelse, kan du også skjule dine digitale fodaftryk bag flere geografiske placeringer (da du bruger mere end to VPN-servere).

Ulemperne ved dobbelt VPN-forbindelse

”Hvad skal jeg bekymre mig om, hvis jeg bruger en dobbelt VPN-forbindelse eller en VPN-kæde?”

Ikke meget, for at være ærlig. Hoved- og enkeltproblemet med indstilling af en dobbelt VPN-forbindelse eller en multihop VPN-kæde er reduktionen i forbindelseshastigheder. Når alt kommer til alt taler vi om at få din forbindelse til at gå gennem to eller flere VPN-servere og flere krypteringsprocesser på samme tid. Det vil tage sin vejafgift på din internethastighed.

Du kan forhindre noget tab i hastighed ved kun at bruge VPN-servere, der ligger geografisk tæt på dig, men krypterings-, dekrypterings- og genkrypteringsprocesserne vil sandsynligvis stadig sænke din onlinehastighed.

Nu er der en masse ting, der påvirker, hvilken slags VPN-hastighed du får, så hvis du vil lære mere om det, så tjek denne vejledning, vi skrev om emnet. Men hovedideen er, at du skal forvente noget tab i ydelsen, hvis du kører en dobbelt- eller multihop VPN-forbindelse.

For at få en idé om, hvad vi taler om, hvis du har en 100 Mbps-forbindelse, kan en fire-hop VPN-forbindelse bringe din downloadhastighed ned til ca. 25 Mbps (forudsat at du har en stabil internetforbindelse og en enhed, der ikke er for forældet, selvfølgelig).

Derudover er en dobbelt- eller kæde VPN-forbindelse normalt dyrere end en almindelig. Uanset om vi taler om en VPN-udbyder, der tilbyder indbyggede dobbelt- eller kæde VPN-forbindelser, eller bare bruger flere servere fra forskellige udbydere, vil du ende med at betale flere penge.

Sådan kædes VPN'er

Der er mange måder, du kan oprette en dobbelt VPN- eller kæde VPN-forbindelse på. I henhold til vores forskning er dette de bedste muligheder:

1. Doublehop VPN'er

En doublehop VPN er normalt en funktion, der tilbydes af nogle VPN-udbydere. Grundlæggende, når du opretter forbindelse til en bestemt VPN-server, er din forbindelse straks knyttet til en anden server, og først bagefter når dine anmodninger på nettet.

Så for eksempel er et eksempel på en doublehop VPN-forbindelse en udbyder, der tilbyder en Canada-USA-forbindelse. Når du opretter forbindelse til Canada VPN-serveren, sendes din trafik derefter via den amerikanske server til Internettet.

Husk, at forbindelserne generelt er statiske, hvilket betyder, at du ikke kan vælge hvilke VPN-servere, du vil bruge i din dobbelt VPN-forbindelse.

2. Selvkonfigurerbare multihop VPN-forbindelser

Disse forbindelser er dybest set VPN-kaskader, men VPN-udbyderen giver dig mulighed for at konfigurere dem inden for VPN-klienten. I det væsentlige kan du vælge, hvilke servere du vil være en del af VPN-kaskaden.

Det samlede antal humle afhænger af, hvad VPN-udbyderen tilbyder, men standarden er op til fire VPN-serverhopper.

Husk, at VPN-udbydere, der tilbyder sådanne funktioner, normalt har dyrere abonnementsplaner.

3. Routeropsætning + VPN-klientforbindelser

En relativt nem måde at konfigurere en dobbelt VPN-forbindelse er at konfigurere VPN-tjenesten på din router og derefter installere VPN-klienten på en af ​​dine enheder (som f.eks. Din mobiltelefon).

Chain VPNs Router Setup

På denne måde bruger du en dobbelt VPN-forbindelse, hver gang du opretter forbindelse til internettet derhjemme via den nævnte enhed, da din trafik først går gennem VPN-serveren, der er konfigureret på din router, og derefter gennem den anden VPN-server, du opretter forbindelse til gennem klienten.

4. Browserudvidelse + VPN-klientforbindelser

Hvis din VPN-udbyder tilbyder en sikker browser-proxy sammen med klienten, kan du kombinere dem begge i én forbindelse. Tanken er at oprette forbindelse til en VPN-server gennem klienten først og derefter til en anden via browserudvidelsen.

Husk, at hvis du gør dette, får du ikke nøjagtigt en dobbelt VPN-forbindelse, da de fleste VPN-udvidelser er proxies (som adskiller sig fra VPN'er), hvilket betyder, at du i stedet får en VPN + -proxyforbindelse. Vi besluttede stadig at tilføje denne metode til listen, da det stadig er en god måde at skjule din geografiske placering bag to forskellige servere på samme tid.

Hvis du planlægger at gøre dette, anbefaler vi at holde dig til officielle udvidelser leveret af pålidelige, betalte VPN-udbydere. Selvom der er masser af gratis, fristående browserproxy online, er det ikke rigtig sikkert at bruge dem. Det har tidligere vist sig, at disse typer udvidelser gør ting som at sælge brugerbåndbredde eller lække bruger-IP-adresser.

5. Værtsmaskine + virtuel maskine

Ideen er forholdsvis enkel, men at indstille alt kan være lidt kompliceret, hvis du ikke er bekendt med konceptet med en virtuel maskine.

Grundlæggende bruger du en service som VirtualBox (gratis) til at installere et virtuelt operativsystem i dit eksisterende operativsystem (som at have Windows XP praktisk taget installeret i Windows 7).

Når du er færdig med installationsprocessen, konfigurerer du VPN-klienten på den virtuelle maskine. Derefter kører du først VPN på værtsmaskinen (dit vigtigste operativsystem), og derefter kører du den anden VPN-klient i den virtuelle maskine.

Den eneste ulempe ved denne metode er, at du har brug for et relativt kraftigt system, der kan håndtere VPN's flere krypterings- og dekrypteringsprocesser, og selve den virtuelle maskine.

Naturligvis kan du faktisk konfigurere en anden virtuel maskine i den eksisterende virtuelle maskine for at gøre den aktuelle dobbelt VPN-forbindelse til en tredobbelt VPN-forbindelse (og så videre), men at gøre det kan kræve en større pris på dit systems ressourcer.

6. En VPN-kæde med forskellige udbydere

I dette tilfælde opretter du en VPN-kæde med mere end en VPN-udbyder ved hjælp af en VPN-server fra hver enkelt. Det samlede antal udbydere afhænger af, om du bare vil have en dobbelt VPN eller en multihop VPN med op til fire humle eller mere.

Med hensyn til, hvordan man kæder VPN'er på denne måde, kan du stort set bruge enhver af de ovennævnte indstillinger.

For eksempel kan du oprette en VPN-tjeneste fra en udbyder på din router, installere en VPN-klient fra en anden udbyder på din bærbare computer og derefter køre en anden klient fra en anden VPN-udbyder i en virtuel maskine på din bærbare computer.

Naturligvis vil denne metode være temmelig dyr, da du bliver nødt til at betale for separate abonnementer.

Brug for en kraftig VPN for at sikre dine forbindelser?

Hvis du ser efter at oprette en VPN-kæde med servere fra flere udbydere, har CactusVPN fået dig dækket af verdensomspændende servere, der alle har ubegrænset båndbredde.

Hver enkelt server er sikret med high-end AES-kryptering, så du kan være sikker på, at din forbindelse er sikker og sund, når den passerer gennem vores server. Derudover kan du også vælge hvilken VPN-protokol, du vil bruge (vi tilbyder meget sikre protokoller som SoftEther og OpenVPN), og vi gemmer ingen logfiler.

Udover alt dette tilbyder vi brugervenlige apps til de mest populære platforme.

CactusVPN-app

Udnyt vores gratis prøveperiode

Hvis du vil sikre dig, at vores service kan imødekomme alle dine behov, før du vælger en abonnementsplan, kan du prøvekøre vores VPN-service gratis i 24 timer først - ingen kreditkortoplysninger er nødvendige.

Og det er ikke alt - når du først er blevet CactusVPN-bruger, har vi stadig ryggen med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis tjenesten ikke fungerer som annonceret.

Konklusion

En dobbelt VPN-forbindelse er hovedsageligt, når du bruger to VPN-servere på samme tid. Din trafik bliver krypteret to gange, og din geo-placering er skjult bag to IP-adresser. Flere VPN-serverforbindelser på samme tid er også mulige (som op til tre, fire eller flere), og når du gør det, kaldes det VPN-cascading, multihop VPN-forbindelse eller en VPN-kæde.

Nogle VPN-udbydere tilbyder indbyggede funktioner, der giver dig mulighed for at bruge en dobbelt VPN-forbindelse eller oprette en VPN-kæde, men noget lignende kommer med et større prismærke. Du kan også konfigurere en sådan forbindelse på andre måder - som at bruge servere fra flere VPN-udbydere, bruge virtuelle maskiner eller oprette en VPN på en router og en VPN-klient på en enhed.

Er en dobbelt VPN-forbindelse eller en VPN-kæde det værd? De tilbyder et større sikkerhedsniveau og online-privatliv, men de kan også påvirke dine forbindelseshastigheder negativt og bremse dem ganske lidt. Generelt er disse typer VPN-forbindelser mere egnede til personer, der har brug for en masse internetsikkerhed - som journalister og varslere, f.eks..

Dobbelt VPN og hvordan man opretter en VPN-kæde |
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map