Gyakran ismételt kérdések a hibaelhárításról

Problémám van a VPN-hez való kapcsolódással, mit tegyek?


 1. Még egyszer ellenőrizze a használt felhasználónevet és jelszót. Vegye figyelembe, hogy az egyik leggyakoribb probléma az, hogy a felhasználónevet vagy a jelszót helytelenül másolják, például egy üres karakterrel.
 2. Ellenőrizze a tűzfal vagy az antivírus beállításait. Blokkolhatják a kapcsolatot.
 3. Ne hagyja figyelmen kívül a rendszerhibákat. Az üzenetek gondos elolvasása sokszor segíti a probléma megoldását.
 4. Ha a probléma továbbra is fennáll, jelentkezzen be fiókjába, és küldjön támogatási jegyet.

  Nézze meg, hogyan lehet helyesen benyújtani a támogatási jegyet.

Legfeljebb 12 órán belül megkapja a választ.

Miért lassú a kapcsolatom?

Mint minden útvonal, a torlódások lassíthatják, ami egy gyors csatlakozás lehet a megálláshoz. Amikor csatlakozik a CactusVPN-hez, át kell mennie az internetszolgáltatóján, amely majd kapcsolatba lép velünk. Ha történt olyan útvonalat választani, amely nagyon elfoglalt vagy nagyon hosszú, akkor a kapcsolat lassú lesz. Ez bárhol megtörténhet az út mentén, bár a hálózatot napi 24 órában figyeljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem mi vagyunk az oka.

Miért nem mutatok alacsony eredményeket a Speedtest.net-en, ha VPN-hez csatlakozom?

A Speedtest.net nagyszerű szolgáltatás, de nem mindig megfelelő a VPN-kapcsolat sebességének tesztelésére. Eredményeik sok tényezőtől függ, mert bárki hozzáadhatja a szerverét tesztkiszolgálónak, és a sebessége még ennél is alacsonyabb lehet, mint a sebesség. A valódi letöltési sebesség tesztelésének legjobb módja egy népszerű torrent letöltése, miközben csatlakozik a VPN-hez.

Hogyan befolyásolja a tűzfal vagy az útválasztó a VPN-kapcsolatot?

Az 1723 és 443 TCP portoknak nyitva kell lenniük, a tűzfalnak / útválasztónak / ISP-nek is lehetővé kell tennie a VPN / PPTP áthaladást..

Jellemző munka: beágyazott Microsoft tűzfal a Windowsban, a Linksys / D-Link / TP-Link / ASUA Router 2007 után gyártva, ADSL szélessávú.

Jellemzően nem működik: nem Microsoft tűzfal, Netgear / Trend Router, az összes routerbe integrált ADSL-modem. Ha az ADSL-kapcsolattal 619-es hibát kap, távolítsa el az otthoni útválasztót, és tiltsa le a nem Microsoft tűzfalszoftvert.

Miért lassabb a kapcsolat az OpenVPN használatakor, mint a PPTP vagy az L2TP használatakor??

Az OpenVPN erős titkosítást használ, és normális a lassabb kapcsolatok megtapasztalása. Ha nem aggódik az ön személyes adatainak védelme, azt javasoljuk, hogy használjon PPTP vagy L2TP / IPsec kapcsolatokat.

Miért vannak blokkolva egyes portok??

Bizonyos portokat (22 és 25) blokkolnunk kellett, mivel egyes ügyfelek visszaéltek a szolgáltatásunkkal. Ez 100-szor csökkenti a visszaélésekkel kapcsolatos jelentéseket, ami azt jelenti, hogy több időnk lesz a tapasztalataink jobb fejlesztésére!

Miért nem tudok e-maileket küldeni az e-mail kliensemen keresztül, amikor a VPN-hez csatlakozom?

Úgy tűnik, hogy az SMTP-t használja a kimenő levelek szállításához, amely a TCP 25. portját használja. Sok spamküldő megpróbálja profitálni a VPN-szolgáltatásokból a spam továbbításáért. Ezért blokkoltuk a 25 rendeltetési portot szolgáltatásunk használata közben.

Hogyan lehet helyesen megnyitni egy támogatási jegyet?

Jelentkezzen be fiókjába, és nyisson meg egy támogatási jegyet, amely a következő információkat tartalmazza a probléma megértéséhez:

 • Az operációs rendszer / eszköz;
 • Ország és város / szerver, amelyhez csatlakozni próbál;
 • VPN-protokoll, amelyet csatlakozáskor használt;
 • Hiba neve / kód és képernyőkép;
 • Ha problémái vannak az OpenVPN protokollal, kérjük, adja meg az OpenVPN naplóját.

Legfeljebb 12 órán belül megkapja a választ. Ön e-mailt is küldhet nekünk a support (at) cactusvpn.com címen.

Miért egyes webhelyek továbbra is észlelik a valódi IP-címemet, amikor a VPN-t használom?

Ha szolgáltatója támogatja az IPv6-t, akkor esély van arra, hogy függetlenül attól, hogy VPN-t használ-e vagy sem, a webhelyek felismerik az Ön IP-címét az IPv6 segítségével. Ennek elkerülése érdekében kérjük, kapcsolja ki az IPv6 eszközt.

Miért egyes webhelyek továbbra is észlelik az én valós helyem az intelligens DNS használatakor?

Ennek két lehetséges oka lehet:

 1. Ha a szolgáltatója támogatja az IPv6-t, akkor esély van arra, hogy függetlenül attól, hogy intelligens DNS-t használ, vagy sem, a webhelyek az IPv6 segítségével felismerik a helyét. Ennek elkerülése érdekében kérjük, kapcsolja ki az IPv6 eszközt.
 2. A szolgáltatója átlátható HTTP proxyt vagy átlátszó DNS proxyt használ.

Miért az antivírus gyanúsnak látja a CactusVPN alkalmazást?

Egyes antivírusok gyanúsnak találhatják alkalmazásunkat. Ez általában a frissítés első napjain történik, mivel egyes antivírusok az egyes alkalmazások telepítésének számával az adatbázisokat építik fel. Tegyük fel, hogy alkalmazásunkat kevesebb, mint 20 számítógépre telepítettük egy adott vírusölővel. Ebben az esetben ez a víruskereső gyanúsként jelölheti meg alkalmazásunkat. Akkor lesz megbízhatóként megjelölve, amikor további számítógépekre telepítik. Tehát ne aggódjon, a számítógép biztonságos!

Gyakran ismételt kérdések a hibaelhárításról
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 61 = 69

map