Soalan Lazim mengenai tetapan akaun

Apakah perbezaan antara akaun laman web CactusVPN dan akaun perkhidmatan VPN, yang nama pengguna dan kata laluan saya gunakan?


Akaun adalah gabungan nama pengguna dan kata laluan.

Untuk memudahkan perkhidmatan anda, anda memerlukan dua jenis akaun:

  1. Akaun laman web CactusVPN:
    Apabila anda mendaftar di laman web kami, anda mendapat akaun laman web CactusVPN anda. Ia termasuk alamat e-mel anda sebagai nama pengguna dan kata laluan. Anda akan menggunakannya untuk mengakses akaun anda di laman web cactusvpn.com dan untuk melog masuk ke aplikasi CactusVPN untuk Windows, Android dan iOS.

    Anda boleh menguruskan akaun laman web CactusVPN anda pada halaman Butiran Akaun.

  2. Akaun perkhidmatan VPN:
    Menjadi pelanggan CactusVPN anda boleh mempunyai pelbagai perkhidmatan, bergantung pada keperluan anda. Apabila anda memesan perkhidmatan, nama pengguna dan kata laluan yang berasingan dijana (anda boleh menemuinya di dalam akaun anda di laman web kami). Ini adalah akaun perkhidmatan VPN anda, yang sepadan dengan perkhidmatan yang dibeli. Anda akan menggunakannya untuk log masuk ke bahagian VPN dari App CactusVPN untuk macOS atau apabila menyambung ke pelayan VPN kami melalui sambungan yang dibuat secara manual. Anda boleh menguruskan akaun perkhidmatan VPN anda di halaman Tetapan.

Mari kita sambung semula: Anda mempunyai satu akaun laman web CactusVPN, dan beberapa akaun VPN dan / atau Smart DNS yang sesuai dengan perkhidmatan VPN / Smart DNS anda. Semua akaun DNS VPN / Pintar anda dilampirkan ke akaun laman web CactusVPN.

Saya terlupa kelayakan login untuk akaun saya di laman web CactusVPN

Pergi ke Set semula halaman kata laluan anda, masukkan alamat e-mel anda, pastikan bahawa anda bukan robot dan tekan "Hantar". Anda akan menerima e-mel untuk mengesahkan bahawa anda mahu menetapkan semula kata laluan anda. Klik pada butang "Tetapkan semula kata laluan anda" dari e-mel. Anda akan dihantar ke laman web di mana anda boleh menukar kata laluan anda.

Bagaimanakah saya boleh mengubah alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun laman web CactusVPN saya??

Untuk menukar alamat e-mel akaun CactusVPN anda, log masuk ke akaun anda di laman web kami dan pergi ke Akaun Saya -> Kata laluan akaun.

Bagaimana untuk mengubah nama pengguna perkhidmatan VPN saya?

Nama pengguna VPN anda dibuat secara automatik oleh sistem kami. Dan biasanya ia kelihatan seperti sekumpulan huruf dan nombor rawak. Kami memberi anda kemungkinan untuk mengubahnya menjadi "manusia" yang lebih mudah untuk diingatkan. Untuk itu, pergi ke akaun anda -> Tetapan -> Nama pengguna VPN & Kata laluan.

Dalam kotak "Butiran Log masuk VPN", anda akan menemui bidang bertajuk "Masukkan Nama Pengguna Baru". Hanya masukkan nama pengguna yang anda inginkan dan tekan butang "Tukar nama pengguna" di sebelahnya.

Ketahui lebih lanjut mengenai perbezaan antara akaun laman web CactusVPN dan akaun perkhidmatan VPN.

Bagaimana untuk mengubah kata laluan perkhidmatan VPN saya?

Kata laluan VPN anda dibuat secara automatik oleh sistem kami. Dan biasanya ia kelihatan seperti sekumpulan huruf dan nombor rawak. Kami memberi anda kemungkinan untuk mengubahnya menjadi "manusia" yang lebih mudah untuk diingatkan. Untuk itu, pergi ke akaun anda -> Tetapan -> Nama pengguna VPN & Kata laluan.

Di dalam "Nama pengguna VPN & Kata laluan" kotak anda akan dapati "Tukar kata laluan" pautan. Selepas anda mengklik, dua medan teks akan muncul. Anda harus mengisi medan ini dengan kata laluan baru. Masukkan kata laluan yang sama dalam kedua-dua bidang. Selepas itu klik pada "Tukar kata laluan" butang.

Penting: Kata laluan hendaklah dari 4 hingga 24 aksara panjang dan boleh mengandungi hanya huruf dan nombor.

Ketahui lebih lanjut mengenai perbezaan antara akaun laman web CactusVPN dan akaun perkhidmatan VPN.

Bagaimana untuk meningkatkan / menurunkan perkhidmatan saya?

Ikuti tutorial ini.

Bagaimana untuk menukar kitaran pengebilan saya?

Sila hubungi kami.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengaktifkan perkhidmatan setelah saya bayar?

Dalam pengalaman kami, kami dapat mengatakan bahawa jika anda membayar dengan Kad PayPal dan Kredit / Debit, akaun akan diaktifkan dalam beberapa minit. Sekiranya anda menggunakan kaedah pembayaran yang lain, ia boleh mengambil masa sehingga 48h sehingga mereka mengesahkan transaksi anda dan memindahkan wang.

Sekiranya saya membeli akaun VPN premium yang akan meningkatkan kelajuan?

Pada Percubaan VPN Percuma kami menawarkan akses penuh kepada perkhidmatan kami. Satu-satunya had ialah masa anda boleh menggunakannya - hanya 24 jam. Jadi kelajuan akan sama seperti yang anda gunakan pelayan yang sama. Untuk meningkatkan kelajuan anda, anda boleh mencuba dan meningkatkan sambungan anda ke ISP anda dan bereksperimen dengan protokol yang berlainan (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). PPTP harus menjadi yang terpantas.

Saya mempunyai invois yang tidak dibayar tetapi saya tidak mahu membayarnya.

Kecuali anda membatalkan perkhidmatan sistem akan mencipta invois baru setiap kitaran pengebilan. Tetapi ia tidak wajib. Sekiranya anda tidak mahu menggunakan perkhidmatan kami, anda hanya perlu membatalkan perkhidmatan anda.

Bolehkah saya menyediakan langganan kad kredit / debit?

Langganan kad kredit dibuat secara automatik apabila anda telah membayar invois pertama anda dengan kad kredit. Untuk membatalkan langganan hanya membatalkan perkhidmatan tersebut.

Bagaimana untuk menukar kad kredit / Debit lalai?

Anda mempunyai dua pilihan untuk menukar kad kredit lalai anda:

  1. Pergi ke Kad Kredit Disimpan dari akaun anda di laman web kami. Anda boleh menambah kad baru anda.
  2. Anda boleh memilih pilihan "Masukkan Maklumat Kad Baru Di Bawah" dari invois anda (jika anda sudah mempunyai satu). Selepas itu tambahkan kad baru anda dan klik "Hantar".

Bagaimana untuk membatalkan langganan kad kredit / debit saya?

Jika anda akan memadamkan butiran kad kredit / debit yang disimpan, pembayaran automatik tidak akan digunakan dan anda perlu membayar invois anda secara manual.

Untuk memadamkan kad kredit / debit lalai anda sila log masuk ke akaun anda dan pergi ke Kad Kredit Disimpan.

Sekiranya anda ingin berhenti menggunakan perkhidmatan kami, yang perlu anda lakukan ialah membatalkan perkhidmatan sebelum pembayaran dilakukan. Sekiranya anda membatalkan perkhidmatan kad kredit / debit anda tidak akan dikenakan bayaran.

Bagaimana untuk membatalkan langganan PayPal saya?

Untuk membatalkan langganan PayPal, sila ikuti tutorial rasmi PayPal.

Bagaimana untuk memadam / membatalkan akaun saya?

Log masuk ke akaun anda, pergi ke Langganan dan klik "Minta Pembatalan".

Di mana saya boleh mencari nama pengguna dan kata laluan VPN saya dan kunci Smart Smart?

Log masuk ke akaun anda di laman web kami dan pergi ke Tetapan -> Nama pengguna VPN & Kata laluan.

Untuk mencari kunci DNS Pintar masuk ke akaun anda di laman web kami, pergi ke Tetapan -> Kredensial Masuk Apl.

Bagaimanakah diskaun diskaun itu berfungsi?

Diskaun belanjawan dikenakan pada langganan kedua yang anda beli, selagi langganan pertama anda tetap aktif. Sebagai contoh, jika anda kini mempunyai perkhidmatan VPN atau Smart DNS, anda akan dapat membeli yang kedua dengan diskaun yang akan dikenakan setiap kitaran bil semasa memperbaharui perkhidmatan kedua anda. Sekiranya anda membatalkan yang pertama, anda perlu membayar harga penuh untuk yang dibeli ketika memperbaharui kitaran pengebilan berikut.

Diskaun bundle hanya tersedia untuk langganan baru dan tidak akan digunakan hanya untuk memperbaharui langganan semasa anda kepada perkhidmatan kami, dan anda hanya layak mendapat diskaun jika langganan kedua yang anda beli mempunyai harga yang sama atau lebih rendah.

Anda hanya akan menerima diskaun ini pada langganan dengan kitaran pengebilan yang sama atau jika kitaran bil untuk yang kedua adalah lebih pendek daripada yang pertama dari langganan pertama. Sebagai contoh, anda tidak layak untuk diskaun belanjawan pada langganan tahunan jika langganan awal anda dibilkan setiap bulan, tetapi jika langganan awal anda dibilkan setiap tahun, anda boleh menerima diskaun pakej pada yang kedua, walaupun ia dibilkan setiap bulan.

Perkhidmatan yang dibeli dengan diskaun belanjawan tidak boleh dipindahkan ke akaun lain. Jika anda mahu langganan kedua ditambahkan pada akaun yang berbeza, anda boleh mengambil kesempatan daripada kami "Bawa Rakan" promosi dan kedua-dua anda dan rakan anda akan mempunyai perkhidmatan percuma CactusVPN bulan.

Diskaun pakej tidak dikenakan secara automatik. Sila hubungi kami sekiranya anda ingin membeli beberapa langganan sekaligus dan kami akan mengeluarkan invois dengan diskaun yang dikenakan.

Langganan kedua anda akan dibilkan setiap kitaran pengebilan dengan harga yang sama, asalkan anda juga mempunyai langganan pertama yang aktif.

Diskaun bundle tidak tersedia pada langganan ke-3, ke-5, ke-7, dll. Ia hanya tersedia pada langganan kedua anda dan pada 4, 6, 8 dan seterusnya anda.

Sekiranya anda ingin membeli lebih daripada 10 langganan, kami menawarkan diskaun hebat, bergantung kepada jumlah langganan yang anda ingin beli. Adalah lebih baik untuk menghubungi kami sebelum membuat pembelian supaya kami dapat membincangkan butiran lanjut.

Soalan Lazim mengenai tetapan akaun
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 30

map