Minkä tyyppisiä IP-osoitteita VPN-palveluntarjoajat tarjoavat? |


Juuri siihen pyrimme vastaamaan tällä perusteellisella artikkelissa - minkä tyyppisiä IP-osoitteita VPN-palveluntarjoajat yleensä tarjoavat, mikä erottaa ne toisistaan ​​ja mitkä olisivat sinulle parhaiten riippuen verkko-kiinnostuksestasi.

Mikä on VPN?

VPN (Virtual Private Network) on palvelu, jota voit käyttää online-tietojen ja Internet-liikenteen suojaamiseen salaamalla ne. Se on myös palvelu, joka voi suojata online-identiteettiasi ja auttaa sinua ohittamaan geoblokit piilottamalla todellisen IP-osoitteesi.

Mikä on IP-osoite?

IP on Internet Protocol, ja se on joukko sääntöjä, jotka sanovat kuinka Internet-yhteyden muodostavat laitteet kommunikoivat keskenään verkon kautta. IP-osoite on yksilöivä tunniste, joka määritetään tietylle verkkoon kytketylle laitteelle, jotta se voidaan tunnistaa verkossa.

Mitä tapahtuu IP-osoitteellesi, kun käytät VPN-verkkoa?

Periaatteessa, kun käytät VPN-yhteyttä yhteyden muodostamiseen VPN-palvelimeen, todellinen IP-osoitteesi korvataan VPN-palvelimen omalla IP-osoitteella. Seurauksena on, että kaikki verkkosivustot, joihin yhdistät, tai joku, joka yrittää etsiä IP-osoitteesi, näkee vain palvelimen osoitteen.

Seitsemän IP-osoitetyyppiä, jotka voit saada VPN-palveluntarjoajilta

1. Staattiset IP-osoitteet

Mikä on staattinen IP-osoite?

Staattinen IP-osoite on IP-osoite, joka on vakio aina, kun muodostat yhteyden Internetiin. Pohjimmiltaan, kun käytät laitetta verkkoon pääsyyn, VPN-palveluntarjoaja määrittää mainitulle laitteelle staattisen IP-osoitteen. Joka kerta, kun käytät kyseistä laitetta yhteyden muodostamiseen verkkoon jälkeenpäin, sillä on sama IP-osoite sille.

Plussat

 • Jotkin verkkosivustot (etenkin tilauspohjaiset alustat - kuten pelisivustot) saattavat edellyttää, että käytät staattista IP-osoitetta, jotta ne voivat tunnistaa sinut toistuvaksi käyttäjäksi.
 • Jos käytät tietokonettasi palvelimena, voi olla mahdollista saada parempia lataus- ja lähetysnopeuksia staattisella IP-osoitteella, vaikka sitä ei taata.
 • Jos haluat käyttää tietokonettasi etäyhteyden kautta, tämä on helpompaa tehdä staattisella IP-osoitteella.

Haittoja

 • Sinulle on määritetty IP-osoite online-toiminnollesi, kun käytät VPN: tä. Online-hakujen linkittäminen tiettyyn käyttäjään on helpompaa.
 • Staattiset IP-osoitteet ovat yleensä kalliimpia kuin niiden dynaamiset vastaavat. Tämän seurauksena staattisia IP-osoitteita käyttävä VPN-palveluntarjoaja voi veloittaa palveluistaan ​​enemmän kustannusten kattamiseksi.

2. Dynaamiset IP-osoitteet

Mikä on dynaaminen IP-osoite?

Dynaaminen IP on osoite, joka muuttuu jatkuvasti, kun menet verkkoon. Joten laitteelle, jolla käytät verkkoa VPN: n kautta, annetaan erilainen väliaikainen IP-osoite joka kerta, kun se muodostaa yhteyden Internetiin.

Plussat

 • Dynaamiset IP-osoitteet tarjoavat paremman yksityisyyden suojan, koska online-toimintaa ei voida linkittää takaisin tiettyyn IP-osoitteeseen.
 • Dynaamiset IP-osoitteet ovat halvempia saada, joten dynaamisia IP-osoitteita tarjoava VPN-palveluntarjoaja tarjoaa todennäköisesti kustannustehokkaampia tilauksia..
 • Dynaaminen IP-osoite on hyödyllinen, jos haluat, että verkkosivusto tai sovellus rekisteröi sinut uudeksi käyttäjäksi (esimerkiksi kun pelaat online-tilassa).

Haittoja

 • Dynaamiset IP-osoitteet eivät ole yksinoikeudella sinulle, koska saat uuden osoitteen joka kerta kun kirjaudut verkkoon.
 • Joidenkin online-käyttäjien mukaan on mahdollista, että saatat kohdata yhteysongelmia, kun käytät VoIP: tä ja pelaat pelejä verkossa. Sitä ei kuitenkaan aina taata tapahtuvan.

3. Jaetut IP-osoitteet

Mikä on jaettu IP-osoite?

Jaettu IP-osoite on IP-osoite, joka - kuten nimensä viittaa - jaetaan VPN-käyttäjien kesken. Joten laitteellesi määritetty IP, kun käytät VPN-verkkoon kytkettyä verkkoa, osoitetaan samaan aikaan myös muille VPN-käyttäjille.

Plussat

 • Jaetut IP-osoitteet tarjoavat korkeaa yksityisyyttä, koska niitä jakaa yleensä sadat, ellei tuhannet ihmiset samanaikaisesti. Joten on lähes mahdotonta yhdistää IP-osoitetta tietyn käyttäjän online-toimintoihin.
 • Dynaamisten IP-osoitteiden tavoin jaettujen IP-osoitteiden hankkiminen ja ylläpito on yleensä halvempaa, joten niitä tarjoavat VPN-palveluntarjoajat voivat tarjota käyttäjille budjettiystävällisempiä palveluita..

Haittoja

 • Yhteyden hidastuminen voi tapahtua, jos samaa IP-palvelinta käyttää liian monta ihmistä. On kuitenkin syytä mainita, että tämä tapahtuu yleensä vain ilmaisissa VPN: issä. Maksetut VPN: t, joilla on varaa tarjota parempaa palvelua, onnistuvat yleensä välttämään ongelman käyttämällä palvelimia, joilla on rajoittamaton kaistaleveys.
 • Jos jotkut käyttäjät, jotka jakavat IP: n kanssasi, käyttävät sitä laittomien verkkotoimien (kuten identiteettivarkauksien) tai roskapostin lähettämiseen, tietyt verkkosivut saattavat estää IP-osoitteen tai viranomaiset ovat huomanneet sen. Laadukkaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa se ei tosiaankaan ole ongelma, koska ne ratkaisevat ongelman nopeasti varmistaaksesi, ettei online-kokemuksestasi kärsiä. Lisäksi, jos heillä on kirjautumattomuuskäytäntö, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että viranomaiset saavat käsiinsä tietosi.

4. Dedikoidut IP-osoitteet

Mikä on oma IP-osoite?

Dedicated IP on varattu yhdelle VPN-käyttäjälle. Tämä tarkoittaa, että aina kun käytät Internetiä VPN-palvelun avulla, vain laitteellesi määritetään tämä tietty IP-osoite, eikä kukaan muu.

Dedicated IP-osoitteiden ja staattisten IP-osoitteiden sekoittaminen voi olla helppoa, mutta tässä on tärkein ero - Dedicated IP on varattu yhdelle VPN-käyttäjälle, kun taas Static IP on varattu yhdelle VPN-palvelimelle (kaikki kyseiseen palvelimeen kytketyt käyttäjät) Jaa se).

Plussat

 • Toisin kuin jaetut IP-osoitteet, sinun ei tarvitse huolehtia muista käyttäjistä, jotka jakavat saman IP-osoitteen, kun saat sen estämään, estämään tai seuraamaan ongelmallisten verkkotoimintojen vuoksi.
 • Jos olet ainoa VPN-käyttäjä, joka käyttää IP-osoitetta, on pieni mahdollisuus, että saatat nauttia paremmista nopeuksista, koska koko kaistanleveys on allokoitu sinulle. Tämä hyöty on kuitenkin ilmeisempi, jos käytät ilmaisia ​​VPN- tai VPN-verkkoja, joiden kaistaleveys on rajoitettu / rajoitettu.

Haittoja

 • Vaikka omistetut IP-osoitteet voivat olla suojattuja, yksityisyytesi voi ottaa osuman. Vaikka todellinen IP-osoitteesi on piilotettu, online-toiminnot sidotaan silti yhteen, tunnistettavaan IP-osoitteeseen.
 • Aivan kuten staattiset IP-osoitteet, omistetut IP-osoitteet maksavat VPN-palveluntarjoajille enemmän, joten todennäköisesti maksat enemmän tämän tyyppisten IP-osoitteiden käytöstä.

5. Asuin IP-osoitteet

Mikä on asuin IP-osoite?

Asuin IP-osoitteet ovat erityyppisiä IP-osoitteita, jotka tarjoavat vielä enemmän yksinoikeutta - sen sijaan, että ne tulevat maailmanlaajuisista tietokeskuksista, ne kuuluvat yksittäisille verkkokäyttäjille, jotka “myyvät” tai ”vuokraavat” niitä muille käyttäjille. Esimerkiksi joku New Yorkista saattaa myydä / vuokrata reitittimen IP-osoitteen jollekin Japanista.

Plussat

 • Verkkosivustot (kuten Netflix) saattavat todennäköisemmin asua IP-osoitteita mustalle listalle, koska niille ne näyttävät tavallisilta ISP-IP-osoitteilta VPN-verkkoihin kuuluvien tietokeskusten osoitteiden sijaan..

Haittoja

 • Asuin IP-osoitteet voivat olla erittäin kalliita. Monet verkkopalveluntarjoajat tarjoavat heille tilauksen / datan raja-arvon perusteella, kustannukset alkavat noin 20 dollaria kuukaudessa ja nousevat helposti 500 dollariin kuukaudessa tai enemmän. Joten sinä VPN-käyttäjänä maksat paljon enemmän VPN-palvelusta ja joudut ehkä joutumaan sietämään kaistanleveysrajoituksia.
 • VPN-palveluntarjoajien on vaikea selvittää, onko heidän IP-osoitteidensa, joita he saavat käyttäjille, laillisia. Joskus se voi olla Datacenter-IP: n asettaminen asuinalueeksi, kun taas - muina aikoina - IP-osoite voidaan varastaa.
 • Jos asuin IP-osoitteesi joutuu jotenkin mustalle listalle tai häviää (Internet-palveluntarjoajan murtamisen vuoksi), voi olla erittäin vaikeaa saada se korvaamaan..

6. IPv4-osoitteet

Mikä on IPv4-osoite?

IPv4 on toistaiseksi yleisimmin käytetty Internet-protokollan versio. IPv4-osoitetta käytetään Internetissä kytkettyjen laitteiden tunnistamiseen, ja ne määritetään laitteellesi, kun muodostat yhteyden IPv4 VPN-palvelimeen. IPv4-osoitteet käyttävät desimaalimuotoa ja 32-bittistä muotoa - tässä esimerkki: x.x.x.x (missä “x” voi olla mikä tahansa luku välillä 0–255).

Plussat

 • IPv4 on helpompi aliverkko, ja se on yhteensopiva useampien laitteiden kanssa.
 • IPv4: n avulla et altista mahdollisille IPv6-vuotoille.
 • IPv4-osoitteet on paljon helpompi muistaa (tärkeää, jos haluat kirjoittaa ne muistiin tai käyttää niitä etäkäyttöön).

Haittoja

 • IPv4-osoitteiden määrä alkaa loppua, koska kokonaismäärä on noin 4,3 miljardia ja Internetin käyttäjien kokonaismäärä maailmassa on jo ylittänyt 4 miljardin rajan.

7. IPv6-osoitteet

Mikä on IPv6-osoite?

IPv6: ta pidetään IPv4: n seuraajana. IPv6-osoite on verkkoyhteyteen kytketylle laitteelle osoitettu yksilöivä tunniste, ja se käyttää heksadesimaalimuotoa ja 128-bittistä muotoa.

IPv6-osoitteet voidaan näyttää kahdella tavalla:

 1. Puhtaat muodot - x: x: x: x: x: x: x: x, missä “x” voi olla heksadesimaaliarvo välillä 0 - FFFF.
 2. Kaksoismuodot - x: x: x: x: x: x: y: y: y: y, missä “x” voi olla heksadesimaaliarvo välillä 0–FFFF ja “y: y: y: y” edustaa IPv4: tä osoite.

IPv6-osoitteet määritetään laitteillesi automaattisesti joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, joka tukee IPv6: ta.

Plussat

 • IPv6-osoitteiden takia ei tarvitse huolehtia siitä, että IPv6-osoitteita on taisteltava, koska epäselviä osoitteita on noin 340 (pohjimmiltaan 340 triljoonaa biljoonaa triljoonaa mahdollisuutta).
 • IPv6: lla on parannettu turvallisuus kuin IPv4: llä, koska siinä on sisäänrakennettu Packet Flow Inspection, todennus ja IPSec-tuki.

Haittoja

 • Useimmat Internet-yhteydellä varustetut laitteet eivät vielä tue IPv6: ta, ja monet IPv4-laitteet eivät ole yhteensopivia IPV6: n kanssa. Itse asiassa vain noin 25% verkkoon liitetyistä verkoista mainostaa tällä hetkellä IPv6-yhteyttä.
 • Jos sinulla on IPv6-osoite, sinun on poistettava se käytöstä, kun käytetään VPN-verkkoa, jotta IPv6-liikenteen vuodot eivät altistu kommunikoidessaan IPv4-verkkosivustojen kanssa..
 • Koska IPv6-osoitteet ja otsikot vievät enemmän tilaa datapaketissa, on mahdollista (vaikka pieni), että jotkut käyttäjät saattavat kohdata yhteysongelmia.
 • Koska siirtyminen IPv4: stä IPv6: een on melko kallista, on mahdollista, että VPN-käyttäjänä maksat enemmän VPN-palvelusta, koska se on hinnoiteltumpi.

VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa vain yhtä IP-osoitetyyppiä

Tällä tarkoitamme, että sinun ei pitäisi odottaa, että VPN-palveluntarjoaja tarjoaa sinulle pääsyn vain omistettuun IP-osoitteeseen tai dynaamiseen IP-osoitteeseen. Jos esimerkiksi VPN-palveluntarjoaja tarjoaa sinulle staattisen IP-osoitteen, se voi olla myös jaettu osoite (koska jaat sen kaikkien palvelimen käyttäjien kanssa). Toinen esimerkki olisi VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa IPv6 Residential Shared IP -osoitteen.

Jotkut VPN-palveluntarjoajat saattavat jopa tarjota tietyn tyyppistä IP-osoitetta lisämaksullisena ominaisuutena VPN-palvelun rinnalla - kuten esimerkiksi maksullinen erityinen IP-osoiteominaisuus..

vertailut

Staattiset vs. dynaamiset IP-osoitteet

Staattiset IP-osoitteet sopivat paremmin, kun tarvitset verkkosivustoja tunnistamaan IP-osoitteesi - joko siksi, että sinun on poimittava palvelu / videopeli siitä, mihin jäit, tai koska olet hylännyt ostoskorin ja haluat, että kohteesi vielä tallennetaan. Ne ovat hyödyllisiä myös silloin, kun joudut etäkäyttämään laitetta nopeasti.

Dynaamiset IP-osoitteet puolestaan ​​ovat parempi valinta, jos yksityisyys on etusijalla sinulle ja jos haluat mistä tahansa syystä rekisteröidä sivuston uudeksi käyttäjäksi.

Dedikoidut IP vs. jaetut IP-osoitteet

Jaettuja IP-osoitteita suositellaan enemmän, jos haluat suojella paremmin yksityisyyttäsi varmistamalla, että IP-osoitetta ei voida sitoa siihen, mitä teet Internetissä, ja jos haluat myös kustannustehokkaita tarjouksia.

Dedikoidut IP-osoitteet toimivat paremmin, jos et välitä ylimääräisistä kustannuksista ja haluat yksinoikeudella olevan IP-osoitteen, joka on vain sinun (voi olla tärkeä, jos käytät VPN: tä työssä) ja jota ei voi mustalle listalle tai estää muiden käyttäjien toimien takia. käyttäjille. Asuin-IP-osoitetta (erityisen IP-osoitteen tyyppi) tulisi harkita vain, jos sinun on ehdottomasti oltava 110% varma, että IP-osoitetta ei saa mustalle listalle ja raha ei ole sinulle ongelma..

IPv4 vs. IPv6 IP-osoitteet

Tällä hetkellä sinulla on parempi IPv4-osoitteiden käyttö. Se on parempaa yksityisyytellesi, koska sinun ei tarvitse huolehtia IPv6-vuodoista, yhteensopivuusongelmiin ei puututa melko paljon, ja VPN-palvelu on yleensä kustannustehokkaampi.

Joten mikä on paras vaihtoehto?

Täällä ei ole todellista vastausta - kaikki riippuu mieltymyksistäsi. Lukuun ottamatta IPv4- ja IPv6-osoitteita. Tässä tapauksessa paras vaihtoehto on IPv4-osoite yksinkertaisesti siksi, että IPv6: n käyttöönotto ei ole suurta ja sitä tuetaan riittävästi.

Muuten, jos yksityisyyden suoja on erittäin suuri, dynaamiset ja jaetut IP-osoitteet toimivat parhaiten, kun taas omistetut ja staattiset IP-osoitteet soveltuvat paremmin, jos sinulla on ylläpidettävä online-maine ja jos tarvitset nopeaa, kätevää pääsyä etälaitteisiin.

Muista vain, että et todennäköisesti löydä VPN-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa kaikki nämä tyypit IP-osoitteita yhdessä. Joten haluamasi IP-arvon tulisi olla yksityiskohta, jonka huomioit päätöksessäsi, kun valitset VPN: n.

Voimme silti tarjota sinulle suosituksen - älä etsi vain yhden tyyppistä IP-osoitetta. Valitse sen sijaan sekoitus. Esimerkiksi staattinen jaettu IP-osoite on kunnollinen valinta, koska saat nauttia molemmista maailmoista parhaimmillaan (yksityisyys ja tilauspohjaisten verkkosivustojen mukavuus, joka muistaa IP-osoitteesi eikä merkitse sinua esimerkiksi uudeksi käyttäjäksi).

Etsitään VPN-tietosuojakeskeisiä IP-osoitteita & Palvelut?

Olemme saaneet selkääsi - CactusVPN on sellainen palvelu, joka osaa suojata ja kunnioittaa yksityisyyttäsi. Yhdessä käytämme korkealaatuista AES-salausta suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja verkkoliikennettä valvontayrityksiltä ja hakkereilta. Tämän lisäksi voit myös suojata yhteydet erittäin turvallisella OpenVPN-protokollalla aina, kun siirryt verkkoon.

Lisäksi noudatamme tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä yrityksessämme, mikä merkitsee melko suurta merkitystä siitä, että me emme kirjaa mitään tietojasi.

Tarjoamme staattisia jaettuja IPv4-IP-osoitteita kaikille käyttäjillemme

Löysimme tämän täydellisen sekoituksen - sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että kuka tahansa voi yhdistää online-liikenteesi sinuun erityisesti, koska se sekoittuu muiden CactusVPN-käyttäjien liikenteeseen.

Lisäksi tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tavalliset verkkosivustosi eivät tunnista sinua eri IP-osoitteen takia joka kerta, kun siirryt verkkoon - kaikki ilman, että yksityisyytesi tarvitsee osua!

Voi, ja älä ole huolissasi mahdollisista kaistanleveyden rajoituksista, koska käytämme jaettuja IP-osoitteita - kaikilla nopeilla palvelimillamme on rajaton kaistanleveys. Jaetut IP-osoitteet auttavat meitä myös tarjoamaan parempaa hinnoittelua.

Enemmän kuin vain VPN-palvelu

VPN-palvelumme sisältää myös älykkään DNS-palvelun niille, jotka haluat nauttia entistä enemmän sisältövalikoimasta. Periaatteessa älykkään DNS: n avulla pääset estämään yli 300 maantieteellisesti rajoitetun verkkosivuston käyttämistä maista, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Australia, Saksa, Puola, Sveitsi, Ruotsi, Ranska.

Kokeile ensin ilmaista palveluamme

Voit antaa VPN-palvelullemme nopean testiajon nähdäksesi, pystyykö se vastaamaan kaikki tarpeesi ennen sitoutumista. Sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietoja.

Lisäksi kun kirjaudut CactusVPN: hen, saat silti 30 päivän rahat takaisin -takauksen..

johtopäätös

VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttäjille yleensä yhden tai kaksi seuraavista IP-osoitteista:

 • Staattiset IP-osoitteet
 • Dynaamiset IP-osoitteet
 • Dedikoidut IP-osoitteet
 • Jaetut IP-osoitteet
 • Asuin IP-osoitteet
 • IPv4 IP-osoitteet
 • IPv6 IP-osoitteet

Heillä kaikilla on etujaan ja miinuksiaan, mutta pääasiallinen asia on tämä - Dynaamiset ja jaetut IP-osoitteet ovat enemmän yksityisyyden suuntautuneita ja halvempia ylläpitää (siten VPN-palvelut maksavat käyttäjille vähemmän), kun taas staattiset ja omistetut IP-osoitteet ovat yksinoikeudellisempia, kalliimpia ja tarjoavat vähemmän yksityisyyden suojaa, mutta todennäköisemmin joutuvat mustalle listalle muiden käyttäjien toimien perusteella (luotettavat VPN-palveluntarjoajat voivat kuitenkin hallita ja estää tämän ongelman) ja tilaajat-verkkosivustot liputtavat "epäilyttävään" toimintaan.

Kaiken kaikkiaan ”sekoitettu” IP-osoite (kuten staattinen jaettu IP-osoite) on paras tapa edetä, koska saat nauttia siitä, mitä molemmilla erityyppisillä osoitteilla on tarjota.

Minkä tyyppisiä IP-osoitteita VPN-palveluntarjoajat tarjoavat? |
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 87 =

map